Dendron namještaj - Već 25 godina hrvatske kvalitete.

O NAMA

Dendron namještaj d.o.o. osnovan je 1996. godine kako bi Hrvatskoj pružio ono što svakom ugostiteljstvu treba – goste koji će prepoznati kvalitetu i svaki put toliko biti udomaćeni u prostoru da će se neprestano vraćati.    

Našu priču započeli smo kao obiteljska tvrtka Drvoplast. Snovi su rasli s novim zaposlenicima, a 2016. godine promijenili smo naziv u Dendron namještaj. Već 25 godina bavimo se proizvodnjom 100 % hrvatskog, visokokvalitetnog namještaja za ugostiteljstvo. Sa sjedištem u Zagrebu generalno poslujemo u Hrvatskoj, ali Dendron namještaju putovanja nisu strana: naši proizvodi putovali su u Njemačku, Italiju, Kanadu, SAD,...

Kruna našoj kvaliteti su konkurentske cijene, kratki rokovi isporuke i brojne pozitivne recenzije!  

Specijalizirali smo se za ugostiteljske stolove u svim materijalima, veličinama i oblicima. Opskrbljujemo restorane, kafiće, pivnice, trgovine i mnoge druge poslovne prostore. Iznimno smo ponosni na naš široki i raznoliki asortiman koji uključuje unutarnji i vanjski namještaj, stolice i stolove, postolja i ploče po mjeri.

Možete pretraživati između nekoliko konkretnih kategorija u našoj ponudi:

 • stolovi za ugostiteljstvo

 • stolice za ugostiteljstvo

 • stolovi za kafiće

 • barski stolovi

 • elektrostatska plastifikacija

 • plastifikacija radijatora.


Zašto odabrati nas?

 • Ne sjedimo na dvije stolice! Isporučujemo samo namještaj koji je isproban i testiran. Kvaliteta svih proizvoda se provjerava prije nego što se pažljivo zapakira i isporuči.
 • Dendron namještaj su 100 % hrvatski proizvodi. Ništa ne uvozimo, sve je naših ruku djela!
 • Zalažemo se da našim kupcima pružimo najbolje moguće cijene uz održavanje visokih standarda kvalitete.
 • Neka naše iskustvo govori umjesto nas – ostvarili smo brojne uspješne suradnje s velikim imenima i uvijek smo spremni na još izazova.
 • Ako vam je hitno potreban namještaj, nemojte paničariti! U mogućnosti smo dostaviti akcijske stolove hitnom isporukom u roku 24 sata. Standardno vrijeme isporuke je 5 - 14 radnih dana. Ako ste u žurbi, slobodno nam se obratite!
 • Jedan smo od najkreativnijih proizvođača namještaja u zemlji i potražnja za našim proizvodima je velika. Htjeli smo omogućiti jednostavnost kupovine putem interneta kako biste umanjili stres i muku oko odlaska u trgovinu samo da biste dobili ono što vam treba. Zbog toga se sav naš namještaj može naručiti putem interneta.
 • Naš širok i raznolik asortiman namještaja pametno su dizajnirali i pažljivo odabrali vrhunski profesionalci u industriji. Zahvaljujući desetljećima kombiniranog iskustva i industrijskog znanja, naš prodajni tim rado će vam pomoći kad god će zatrebati.
Untitled-1

Uštedite s Dendon namještajem

Poslujemo dugi niz godina i poznajemo svoje proizvode. Uštedjet ćete uz naše dugogodišnje iskustvo u industriji i znanju gdje možete dobiti najbolje hrvatske proizvode. Imamo pouzdanu dostavu i trudimo se osigurati najbolje cijene. Razumijemo potrebe naših klijenata. Maksimalno smo dostupni putem službene stranice, e-pošte ili putem telefona. Sve ovo dovodi do vrlo jednostavne kupnje i opremanja vašeg restorana, kafića, trgovine ili bilo kojeg drugog prostora. Naši proizvodi ne uklapaju se samo u bilo koji dekor, oni su izdržljivi, praktični i pristupačnih cijena. Prilagođeni stolovi trebaju više vremena, ali vrijedi pričekati jer su to neki od najljepših komada, a najbolji dio je što možete sami odabrati izgled.