Stolovi - Dendron namještaj - 25 godina hrvatske kvalitete

STOLOVI

 Sve stolove iz naše ponude možete naručiti u boji i dimenziji po želji.

Uz pristupačne cijene, rado nudimo popuste na narudžbe. Vaši namjenski stolići isporučuju se za samo 5 do 14 radnih dana od narudžbe.

Specijalizirali smo se za ugostiteljske stolove u svim materijalima, veličinama i oblicima. Stoga ne čudi da imamo tako fantastičan raspon kvalitetnih stolova.

Stolovi za kafiće uvijek su popularan i praktičan izbor za prostore koji žele imati opušteniju i domaću atmosferu. Ovi vrlo svestrani niski stolovi idealni su za upotrebu s izborom različitih sjedala, pružajući uslužni prostor na odgovarajućoj razini za povremenu upotrebu. Stolovi za kafiće dočaravaju lagani, opušteni osjećaj neformalne večere, gdje se gosti mogu opustiti i uživati ​​u društvu prijatelja, podijeliti svoje vijesti ili jednostavno odvojiti 5 minuta za sebe.

Odvojene baze i ploče za stoliće omogućuju vam raspoređivanje i usklađivanje kako biste stvorili izgled jedinstven za vaš kafić ili prostor za posluživanje.

S ciljem da udovoljimo svim zahtjevima, naše stilski dizajnirane podloge za stoliće dostupne su u nizu visokokvalitetnih završnih obloga. Osim toga, nudimo cjelovite drvene stoliće za brzu i jednostavnu upotrebu.

Stolovi za restorane mogu promijeniti cijeli dojam jednog kafića, restorana, trgovine, hotela... Upotpunite cjelokupnu estetiku vašeg prostora našim dojmljivim izborom stolova. Ne samo da su elegantni nego i praktični!

Osigurajte da vaši kupci steknu najbolji prvi dojam o vašem poslu odabirom odgovarajućeg namještaja. Bez obzira posjedujete li kafić, restoran ili pivnicu, vaš namještaj je jednako važan kao i hrana ili piće koje poslužujete kada pokušavate stvoriti pozitivno cjelokupno iskustvo.

U našoj ponudi možete odabrati tradicionalni i suvremeni dizajn koji odgovara gotovo svakom interijeru.

Naši barski stolovi bit će najbolje stilsko i atraktivno rješenje u vašem kafiću, pivnici ili drugim prostorima. Uočljivi dizajn Dendron barskih stolova obično se opisuje kao “ savršeni odgovor” za prostore u kojima je potrebna upotreba visokih stolica koje se često mogu naći u kafićima ili tamo gdje je potrebno opuštenije objedovanje.

Osmišljeni tako da pružaju vjernu uslugu u užurbanom okruženju, naši stolovi savršen su spoj atraktivnog dizajna i visoke praktične vrijednosti.