Postolja za stolove - originalni hrvatski namještaj Dendron

POSTOLJA ZA STOLOVE

Postolja možete naručiti u boji po želji te u bistro ili barskoj varijanti.

Po potrebi možemo isporučiti većinu modela u prilagođenoj visini. Većina nogu / postolja stola prikladne su za upotrebu u barovima i klubovima.

Hercules, Elektra, Atila... Ako tražite pravu snagu koja će moći podržati svaku ploču za stol i osigurati da klimanje postane stvar prošlosti, pogledajte našu ponudu postolja za stol. U ponudi imamo postolja za stolove od različitih materijala, kao što su mesing, plastificirani metal te inox.

Svakom stolu u kafićima, restoranima i pivnicama potrebna je čvrsta podrška koja kreće od kupnje jakih baza tj. postolja. Vaši gosti možda ne obraćaju pažnju na bazu stola, ali mudar odabir može učiniti razliku u tome kako će percipirati vaš prostor. Klimavi stolovi, slupana koljena i izudarane noge - izbjegavajte ih pomoću naših čvrstih, dobro izrađenih postolja koja se jednostavno pričvršćuju za ploče stolova.

Naše baze osmišljene su tako da traju. Minimalistički, a opet atraktivni stil naših baza za stolove dobro se uklapa u bilo koji dekor. Rado ćemo vam pomoći u odabiru odgovarajuće veličine baze, tako da će vaše mušterije imati dovoljno prostora za protegnuti noge.

Vaš poslovni prostor zaslužuje osobni pečat kako biste se istaknuli u moru konkurencije.

Ako tražite svjež, hrabar izgled, imamo baze za restoranske stolove u raznim bojama. Slobodno nam se obratite za savjet!